Отмъкнаха вещи от двор на имот в квартал "Здравец"

1
Нанесените щети са за около 150 лева
Нанесените щети са за около 150 лева

Нанесените щети са за около 150 лева

Служители на Второ РУ са започнали разследване по сигнал за кражба от адрес в Русе. За извършеното престъпление е съобщено вчера около 15:00 часа. Според заявеното от потърпевшия стопанин, посегателството е от двор на имот на улица "Сребърна" в Русе, в който било проникнато като е срязана телена мрежа.

Отнети били газов туристически котлон и други вещи, които са били оставени под навес, а нанесените щети са за около 150 лв. На адреса е извършен оглед и по случая е започнато досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Alèx
    И на мен ми изчезна чисто нов велос ипед от мазата 98-ма, пък куките още го търсят! Единия е в Англия, а другия си повишава квалификацията в СОФ ИЯТА около виетнамските!
  • -2
    2
    таева
    кат знайш ко чакаш
  • 4
    1
    Заеби
    И от моя двор изчезна тротинетка за 4 500 лв ама ушеви даже не дойдоха да огледат и до ден днешен се правят на луди а аз знам кой я е откраднал и те знаят ама ква файда ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари