Отлагат пръскането против комари във Ветово

0
Заради валежите третирането против комари ще бъде проведено на 10 и 11 юли
Заради валежите третирането против комари ще бъде проведено на 10 и 11 юли

Заради валежите третирането против комари ще бъде проведено на 10 и 11 юли

Във връзка с неблагоприятните метеорологични условия – валежи от дъжд, наземното аерозолно третиране против комари на територията на Община Ветово се отлага за 10.07.2023 г. (понеделник) и 11.07.2023 г. (вторник) от 20:00 до 23:30 часа, съобщиха от Община Ветово.

Необходимо е гражданите да вземат предпазни мерки по време на третирането – да няма движение по улиците, а прозорците да останат затворени. Пчеларите следва да вземат мерки за опазване на пчелните семейства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Strashimira
    te i bes tova ve4e ni ispohapaha. Vtoro ka4estvo li sa horata a.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари