Откриха тялото на пенсионер край жп линията между две пловдивски села

0
На зловещата находка се натъкнал машинист на преминаващ влак
На зловещата находка се натъкнал машинист на преминаващ влак

Тялото на мъж е било открито във вторник в Пловдивско

На зловещата находка се натъкнал машинист на преминаващ влак. В междугарието между селата Долна махала и Черничево, на два метра от жп релсите машинистът видял неподвижно лежащо тяло.

Той сигнализирал 112. Разследващи от РУ Хисаря извършили оглед, не са открити следи от насилие по първоначални данни.

Тялото е на 71-годишният Христо М. от Хисаря. Мъжът е пенсионер, преди е бил железничар. По данни на Подбалкански новинар последно е бил видян жив на гарата в Долна махала в петък. Предполага се, че е тръгнал от Долна махала да се прибира пеша към Хисар, тъй като на жп линиите в онзи момент се извършвал ремонт и влакове не се движели.

Тялото е откарано в Съдебна медицина Пловдив за аутопсия. Чака се съдебно-медицинската експертиза. Разследващи коментираха пред ПБ Новинар, че най-вероятно мъжът е получил инфаркт или инсулт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари