Откриха тялото на изчезнал българин в Англия

0
39-годишният Никола Георгиев бе видян за последно през март тази година
39-годишният Никола Георгиев бе видян за последно през март тази година

 

Полицията в Кент потвърди, че неидентифицирано тяло, открито в Мейдстоун в Югоизточна Англия, е на мъж, за когото е съобщено, че е изчезнал по-рано тази година, пише ITV News, предава БЛИЦ.

39-годишният Никола Георгиев от Мейдстоун бе обявен за изчезнал преди около шест месеца. За последно той е бил видян на Upper Stone Street в Мейдстоун около 20:00 в неделя на 17 март.

Десет дни по-късно полицията в Кент пусна апел за информация за изчезнали лица и го описа като мъж със средно телосложение с къса черна коса. Говорело се, че той има връзки с Брайтън в Съсекс.

През април детективите отправят друг апел за информация от местната българска общност, които може би го познават и могат да дадат сведения за местонахождението му. Но нито един апел за намиране на Георгиев не е бил успешен.

Полицията в Кент твърди, че органите на реда са били повикани в имот в Стагшоу, Мейдстоун в четвъртък, 16 май, след като е открито неидентифицирано тяло.

След криминалистични тестове е съобщено в петък на 6 септември, че неизвестното тяло е идентифицирано като Никола Георгиев.

Предстои изготвяне на доклад по случаят, съобщават още от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари