Откриха обесен крупен бизнесмен в Кочериново

1
Районът е отцепен от криминалисти от Областната дирекция на МВР
Районът е отцепен от криминалисти от Областната дирекция на МВР

Трупът на 54-годишния Георги Динков е открит в производствена база в Кочериново.

Един от най-крупните бизнесмени в Благоевградско Георги Динков е намерен мъртъв тази вечер в производствената база на една от фирмите си в град Кочериново, съобщи "Струма".

54-годишният мъж е открит обесен около 20 часа. Районът е отцепен от криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Обстоятелствата около трагедията се изясняват. Все още не е ясно защо бизнесменът е посегнал на живота си.

Георги Динков е собственик на една от водещите фирми в Югозападна България - “Робифирпласт” за производство на полиетилен и термосвиваемо фолио, рекламни торби за опакоква и пликове. Заводът се намира в Кочериново, където е намерено тялото на бизнесмена.

Динков е роден в петричкото село Марино поле. Завършва Строителния техникум в Благоевград и Московския инженерно-строителен институт. След казармата започва работа като технически ръководител в "Стройрайон". През 1973-1991 г. минава цялата йерархична стълбица от помощник технически ръководител до директор на окръжното тогава предприятие "Хидрострой".

Заедно със съдружника си строят ВЕЦ-ове и фотоволтаични централи, а единият от тримата му сина - Рашко Динков е общински съветник в Благоевград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари