Откриха неизвестно същество

0
Руски учени са смаяни заради откриването на малко, подобно на извънземно
Руски учени са смаяни заради откриването на малко, подобно на извънземно

Руски учени са смаяни заради откриването на малко, подобно на извънземно, същество на брега на река, която е в близост до голяма атомна електроцентрала.

Възможно ли е това да е доказателство за извънземен живот на планетата Земя?

Местните новини описват малък труп с „мистериозен череп“, който е открит до река Коваши от двама души от близкия град Соснови Бор. Градът е построен през 1958 година, а единственото му предназначение е да приютява работещите в атомната електроцентрала. Съществото е открито по случайност, а в началото хората помислили, че е мутирал ембрион на кокошка.

© prima-tv.ru

© prima-tv.ru

Експертите все още не могат да кажат какво е това. Един изследовател е цитиран да казва:

„Изглежда, че тялото не е нито на риба, нито на птица – съществото има мистериозен череп, не притежава клюн, плавници или крила.“

Тялото е изследвано и от експерти от Красноярския институт по биофизика. Информацията, която идва оттам, е, че не са виждали такова същество и е невъзможно да бъде идентифицирано за толкова кратко време.

Според биолога Игор Задереев са нужни доста изследвания, за да се разберат видът и произходът на съществото. То ще бъде изпратено незабавно в Москва за допълнителни тестове. Очакваме продължение…

Източник: Мегавселена
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари