Откриха "черната кутия" от разбилия се кораб в Балтимор

1
Записващото устройство ще бъде анализирано
Записващото устройство ще бъде анализирано Снимка: АП/ Steve Helber

Записващото устройство ще бъде анализирано

Разследващите от Националния съвет по безопасност на транспорта на САЩ (NTSB) са се качили на борда на кораба, който се разби в моста "Франсис Скот Кий" и са открили записващото устройство за данни ("черна кутия"), съобщи председателят на NTSB Дженифър Хоменди, предаде Ройтерс и БТА.

Записващото устройство ще бъде анализирано, а институцията ще проучи и дали мръсно гориво е изиграло роля за загубата на мощност на кораба като част от разследването на сблъсъка от вторник, каза Хоменди пред Си Ен Ен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    До всимки путлеристи
    да, но преди това твоите "братушки" са завзели села на етнически българи в района на град Алешки на окупирания от тях бряг на Днепър в Херсонска област. А и като виден специалист по путлеризма да правиш някаква разлика между Харков, Херсон и Херсонска област? Или в останалите ти две мозъчни клетки това няма как да стане. Първата мозъчна клетка използваш да провериш дали си получил дневната дажба рубли от буля Митрофанова, а втората клетка използваш да натискаш копчетата на спуснатите ти опорки
  • -1
    6
    До 5
    А в момента укронацистите стрелят по българи в Харков с български оръжия. https://skandalno.net/%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bb%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81/ Преди това през 2014 гориха българи живи в Одеса понеже бяха против нацисткия режим. Biden-Funded Ukrainian Military Tortures, Kills, and EATS Innocent Russian Civilians https://realrawnews.com/2023/11/biden-funded-ukrainian-military-tortures-kills-and-eats-innocent-russian-civilians/ Ukrainian rightists burn alive 39 at Odessa union building https://www.peoplesworld.org/article/ukrainian-rightists-burn-alive-39-at-odessa-union-building/
  • -2
    5
    До 4
    знаеш, много добре знаеш какво означава Путлер. Ама явно не ти изнася да си го признаеш. Или понеже си получил дневната дажба копейки от Мутрафонова, се правиш на ударен. Както и да е, хорато доста добре знаят вече кой е Путлер. Целият свят го научи. Даже и от най-"приятелските" му държави нещо започнаха да бавят разплащанията с руските фирми за петрол и суровини. Имам предвид държави, които самият той обяви за приятелски като Китай, Индия ОАЕ. Изискват декларации дали получателите на банковите трансфери имат нещо общо с геноцида в Украйна и докато не получат убедителни доказателства не извършват превода. А ако не получат, връщат парите на платеца, а не на износителя/доставчика. А ако продължаваш да се правиш ударен и да казваш, че не знаеш кой е Путлер - един аналог с неговия предшественик. И Хитлер изгради пропагандна машина и започна война с цел опазване интересите на коренното немско население. А неговия наследник говори за защита интересите на руското население, също така изгради огромен пропаганден апарат с всички съпътстващи репресии, а и като него започна първо с анексиране на чужди територии. Хитлер анексира Австрия и Судетската област в Чехословакия. Путлер започна с анексирането на Крим. И тогава и сега Европа реагира само с протестни изявления но си затваряше очите и го позволяваше. Приликите са доста, нали. Остава да видим прилика и в края на тези двама диктатори
  • 3
    4
    до 3
    Не знам какво е това "путлер". Не мога да разбера за какво говориш. Мисля си, че имаш удар или инфаркт и правиш грешки докато пишеш/говориш и не се осъзнаваш.
  • -2
    3
    до дезинформатора на...
    Ама ти продължават да пишеш тази лъжа неуморно. Вече се доказа че ЦЕЛИЯТ ЕКИПАЖ, от 22 души е индийци. И ако следваме логикага на любимия ти фюрер Путлер, то тогава тези индийци /понеже Индия е приятелска държава на Империята на злото/ са изпратени по заповед на дужджето диктатор да направи този терористичен акт. Нали, смехотворно звучи, както смехотворни са и глупостите, че Украйна е поръчала операцията на ИДИЛ през Таджикистан. Но явно на Путлер не му дреме, че ще си създаде още един враг.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари