Откриха безжизненото тяло на уважаван експерт в Бургас

0
65-годишният бургазлия наскоро е погребал майка си
65-годишният бургазлия наскоро е погребал майка си Снимка: Флагман

Около 19 часа пред блок 32 в препълнения с гости крайморски жилищен комплекс „Лазур” в Бургас, се появи патрулна кола, от която изскочиха криминалисти и униформени полицаи.

Атакуван бе вход от блока, пред който се бяха насъбрали мъже. Жените бяха превантивно изведени настрани. Не се допускаше наоколо и движение на деца.

След сигнал на читател, репортер на Флагман.бг отиде на място, за да разбере какво се е случило. Тук заварихме линейка, съдебен лекар и тричленен екип на Гражданска защита. На втория етаж в този вход е било намерено тялото на уважаван бургазлия – наскоро пенсиониран експерт от териториалната дирекция по Кадастъра, разказва местната медия.

Според съседка, човекът бил изключителен авторитет, стар ерген. Той наскоро погребал майка си и живеел самотно.

„Всеки ден излизаше за кафе, изключително достолепен и сериозен човек. Психически и физически здрав”, казаха негови комшии.

Вратата на жилището, където живеел 65-годишният бургазлия е била разбита току-що от полицаи по сигнал на приятел на мъртвия от ж.к.”Изгрев”. От три дни той му звънял по телефона за среща, но не получавал отговор.

След като днес телефонът вече се оказал изключен, вероятно с паднала батерия, човекът дошъл до ж.к.”Лазур”, за да види какво става с приятеля му. От вратата се носила миризма на разложено тяло, имало и мухи.

Няма следи от насилие по тялото. Човекът е открит в кухнята, седял е на стола, когато е бил покосен от инфаркт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари