Откраднаха велосипед от блок "Сопот"

0
Второ РУ са започнали разследване по сигнал за кражба на велосипед /снимката е илюстративна/
Второ РУ са започнали разследване по сигнал за кражба на велосипед /снимката е илюстративна/

Полицаите от Второ РУ са започнали разследване по сигнал за кражба на велосипед, съобщават от Областната дирекция на МВР, пише Topnovini.bg

За времето от 17:30 часа на 16 октомври до 10:00 часа вчера в Русе, в бл. “Сопот” на ул. Сан Стефано, след взлом на катинар на метална врата е било проникнато в партерно помещение на входа.

Откраднат е велосипед "Cross Columbia”, черен на цвят с червени оттенъци. Тъжителят е заявил щета в размер на около 400 лева. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е започнато дознание. 

На 17 октомври, около 15:10 часа, на ул. Чипровци до бл. "Българка" екип на Второ РУ- Русе е спрял за проверка лек автомобил "Опел Вектра" с водач Б.Д. на 22 г. От направената справка за лицето се е установило, е той е неправоспособен водач и има съставени актове и издадени наказателни постановления, за това, че управлява моторно превозно средство като неправоспособен.

Мъжът е предаден на екип на Пътна полиция. Съставен му е акт за установяване на административно нарушение и по случая е започнато бързо производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари