Откраднаха кутия за дарения за болни хора

0
Събраните пари били за лечение и животоспасяващи операции
Събраните пари били за лечение и животоспасяващи операции

Събраните пари били за лечение и животоспасяващи операции

Кутия за дарения е била открадната от нонстоп в Стара Загора. Тя е част от мащабна кампания за лечението на Моника Маринова, информира NOVA.

Парите за лечението на Моника бяха събрани, но кампанията продължи, като събраните пари ще бъдат използвани за лечението на други нуждаещи се от животоспасяващи операции хора.

В периода в който се възстановявам от животоспасяваща операция, ти ме смаза психически!“, написа Моника в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Бил Гейц
    Типичен пример за традиционни булгарски ценности. Ама така е с тези дивашки азиатски гени. Много черкези турци руснаци и прочее сган ви е ебала и резултата е това. Затова решението е пфайзер в гъза, за да ви се облагородят и европеизират гените да започнете да се къпете да спрете да крадете и да смърдите на чесън и ракия. Всичките ще ви чипирам и ще ви пръсна гъза, балкански мангали диви!
  • 3
    1
    селянин
    скотове
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари