Откраднаха катализатора на автомобил в квартал "Чародейка"

1
Щетата е за около 700 лева
Щетата е за около 700 лева Снимка: Pylnoshtastie

Щетата е за около 700 лева

Сигнал за кражба на катализатор от автомобил се разследва от полицията. За случая е сигнализирано вчера във Второ РУ. По данни на стопанина на превозното средство, престъплението е извършено на паркинг на адрес на ул. "Михаил Хаджикостов" в Русе, където той е установил, че с техническо средство е демонтиран катализатора на автомобил „Опел“, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Заявената щета е за около 700 лева.

Извършен е оглед на място от дежурна оперативна група и по случая е започнато разследване по досъдебно производство, във връзка с данни за престъпление по НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Гост
    Колега Red, някои индивиди може и да крадат, но гласуват срещу 50 лв. Може и да сводничат, но гласуват по заказ. Може и да рушат, безчинстват, мародерстват и каквото още там се сетите порочно, но поне гласуват за правилните хора. И ще бъдат толерирани и развъждани дотогава, докато не се въведе образователен ценз за гласуване.
  • 6
    2
    Red
    Цели групички ,безработни ци@ани има в Чародейка! Пред 302 блок ,зад блок 403 ,блок 303 - всяка вечер. Всеизвестно е че се занимават с нерегламентирана дейност,но реакция от полицията няма. Сводничеството и то над собствените си жени го имат за нещо съвсем обичайно! Напълно недостойни да живеят в едно цивилизовано общество!
  • 4
    1
    Гост
    Кражбите на жп релси спряха, като се забрани изкупуването им. Има си решение за всичко, стига да има политическа воля.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари