Откраднаха един от елените на Дядо Коледа

2
Помощниците на Дядо Коледа смятат, че еленът може да е откраднат от частна зоологическа градина
Помощниците на Дядо Коледа смятат, че еленът може да е откраднат от частна зоологическа градина Снимка: Shutterstock

Елен беше откраднат от частната ферма на местния Дядо Мраз в Урал.

Помощниците на Дядо Коледа смятат, че еленът може да е откраднат от частна зоологическа градина. 8-годишният елен на име Бугор бил водачът на елените на руския белобрад старец, информира БГНЕС.

Крадецът определено не е случаен”, казаха от фермата. Престъпленията преди Коледа не са новост. Мошениците използват празничната атмосферата в своя полза и най-често кражбите стават на оживени коледни базари, пълни с хора в празнична треска.

През 2012 г. мъж, облечен като Дядо Коледа, предлагаше безплатни напитки на един от коледните базари в Берлин. Той отровил жертвите си и предизвикал временна загуба на паметта. Мъжът в червен костюм никога не бил заловен.

Работник в пощенски клон в Ню Йорк пък беше признат за виновен през октомври, че манипулирал „Операция Санта”, която се грижила за писмата, изпращани до Дядо Коледа. Той сменил адресите на три пакета с подаръци от веселия старец – с дрехи, обувки и един с играчка –влакче и ги изпратил към дома си вместо на послушните деца.

Не на последно място е скандалният обир на Дядо Коледа през 1927 г. в Тексас, който още е най- големият обир в историята на щата.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари