Откраднаха автомобила на русенец

5
Мотопед изчезна в село Стамболово
Мотопед изчезна в село Стамболово Снимка: Dunavmost

Служители на Второ РУ - Русе изясняват два сигнала за липсващи моторни превозни средства

В единия случай мъж е съобщил, че не е открил мотопеда си, който бил оставил пред дома на свой роднина в село Стамболово, на 23 срещу 24 октомври. Заявената щета е за около 300 лева.

В другия случай, вчера в по-късния следобед, русенец е сигнализирал, че не е намерил автомобила си с марка „Ауди А6“, като първоначално е посочил, че е бил оставен на определен адрес в близост до блокове в жк "Здравец Изток", но впоследствие е уточнил друг като последното му местонахождение - зад блок „Глинка“ и не го е виждал там от 22 октомври. Посочената щета е за около 1000 лева, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Двата сигнала са документирани и е започнала работа по тях, в хода на образувани досъдебни производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари