Отиде си д-р Мануела Йончева

1
Тя бе изключително признат специалист в областта на вътрешните болести
Тя бе изключително признат специалист в областта на вътрешните болести Снимка: Фейсбук

Тя бе изключително признат специалист в областта на вътрешните болести

"С голямо съжаление и тъга споделяме тъжната вест за загубата на нашия колега и приятел д-р Мануела Йончева, началник на Вътрешно-консултативни кабинети към УМБАЛ „Свети Георги“ - Пловдив."

Това написаха от лечебното заведение.

Д-р Мануела Йончева бе изключително признат специалист в областта на вътрешните болести. Своето образование тя придобива в Медицинския институт "Иван П. Павлов" в Пловдив, където завършва "Медицина" през 1987 година. През годините тя допълва своите познания и умения с допълнителни специализации по ендокринология и кардиология, стигайки до висок професионален стандарт.

"Дълбоко скърбим за загубата на д-р Йончева и ще запазим нейната памет жива в сърцата си. Тя остава вдъхновение за всички нас да продължим нейната работа и да се стремим към високите стандарти, които винаги подкрепяше и насърчаваше.

Изразяваме нашите най-сърдечни съболезнования на семейството и близките на Д-р Мануела Йончева в този тежък момент. Нейната личност и принос към медицината няма да бъдат забравени.", допълниха покрусените колеги на д-р Йончева.

Поклонението ще се състои в събота, 23.09.2023 г. на Централни гробища в Пловдив.

Поклон пред светлата ѝ памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари