„Отговорни“ стопани изоставиха куче пред приюта в Русе

1
Ето, на това е способна част от човешката раса, написа Николай в социалната мрежа
Ето, на това е способна част от човешката раса, написа Николай в социалната мрежа

Ето, на това е способна част от човешката раса, написа Николай в социалната мрежа

В Русе мъж и жена изоставиха куче пред приюта за бездомни животни. Видеозапис на постъпката им бе публикуван в социалната мрежа Facebook на страницата на приюта за безстопанствени животни.

На кадрите се вижда как автомобил спира пред портите на приюта. От возилото слизат двама души. Жената отваря задната дясна врата и изкарва кучето. Мъжът го завързва за портата. След това двамата се качват в колата и си тръгват.

От общинския приют в Русе коментираха постъпката на хората като "жестока" и "безчувствена". Те припомниха, че приютът има работно време и че кучето е могло да стои цяла нощ навън на дъжда.

В публикацията се посочва, че породата на кучето е неизвестна, но то е без чип.

Постъпката на хората, изоставили кучето, предизвика вълна от гняв в мрежата. Много хора изразиха възмущението си от жеста и призоваха за по-строги наказания за подобни случаи.

"Ето на това е способна част от човешката раса", написа Николай Димитров. "Именно заради такива хора ме е гнус от хората и се уверявам, че животните никога не биха си оставили другарчето, което е част от семейството!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Еее
    То се вижда ясно кой води парада.Мъжът сигурно е взел кученце или подарено..сдобили са се някак с него.Но на жената не ѝ издържали нервите,такива като тая...то човек да не се жени! Макар,че и аз съм жена,то това е изрод-незадоволена,злобна нервачка!ъхх..
  • 0
    12
    Или
    кучето не е беззащитно мъничко кученце. Хората не са стопани и не им пука, за това че ги смятате за безотговорни. Просто не искат животното и са го оставили където са сметнали за добре. Не е най-добрата идея определено, но приемете че чуждите животи не се подчиняван на вашите правила. За много хора кучето не е част от семейството, а куче. Много са така и не се умиляват, така че не подарявайте кученца и котенца на хора, за който това не е радост, а излишен ангажимент. Всеки си има свой живот и право да го определя.
  • -7
    11
    ГАЦО
    По добре така отколкото да ги хранят по улиците и приюта е общински,а има идиоти с автоматични хранилки
  • -9
    10
    ГАЦО
    По добре така отколкото като тия идиоти където изсипват храна храна по улиците и в парка тия автохранилки
  • 3
    9
    Бай хуй
    Предлагам общината да вдигне данъка за всички собственици на кучета на 500 лв.За да може общинските чистачи( на които ние плащаме) да им чистят лайната.!Сигурен съм, че рязко ще намалеят кучкарите, които мъчат животните, отглеждайки ги в панелните гета на Русе. " За кучета и котки може, а за прасета не може"! Ай сиктир!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари