Отбрана храна за депутатите, които летят с "Авиоотряд" 28

0
Менюто за полетите на управниците ни за година ще бъде на стойност 36 000 лева
Менюто за полетите на управниците ни за година ще бъде на стойност 36 000 лева Снимка: БГНЕС

От документ за обществена поръчка за кетъринг на Авиоотряд 28 става ясно, че менюто за полетите на управниците ни за година ще бъде на стойност 36 000 лева.

Поръчката е обявена в четвъртък, като става ясно още, че колбасите трябва да са със стандарт "Стара планина", маслото да е минимум 82% масленост, а сиренето трябва да е по БДС, пише 24 часа.

Изпълнителят е задължен да осигурява денонощна доставка на храна в зависимост от часа и деня на полета.

Освен безалкохолни и вода на борда ще бъдат сервирани и български чай, бира и вина. Храните включват банички, сирена, колбаси и кроасани. За десерт ще имат торта “Гараш”, “Сахер”, чийзкейк и пресни плодове.

Изпълнителят на поръчката освен това ще има задължение да дава предварителен достъп до произведените артикули на представител на НСО, който да проверява хранителните продукти и напитки.

В менюто са включени английска и континентална закуска, зеленчуци на скара, броколи със синьо сирене, задушен бял ориз, тиквички с ориз и зеленчукова лазаня. Салатите пък са зелена с краставици и репички, шопска и гръцка салата и редена с домати, краставици и плочка сирене. Включени са плата с банички, сирена и колбаси за двама или деветима пътници. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари