От партия "Единение" ще искат касиране на изборите

2
Според Иван Христанов балотажът в събота ще е балотаж на двете страни на сглобката
Според Иван Христанов балотажът в събота ще е балотаж на двете страни на сглобката Снимка: Иван Христанов / Facebook

Цялото това въодушевление "Ние спечелихме София" ще бъде залято със студен душ, каза Иван Христанов

"Иска ми се да започна с държавната собственост и държавната сигурност - Борисов проявява доста поетичен характер, представяйки ни доста неприемливи дилеми. Все едно, че ни казва "Държавна мафия или мафия в държавата". И двете са неприемливи, и двете не ги искаме, така че този тип изказвания са театралничене, за да може да бъде запомнен с едно или друго нещо. Още на 20 септември казах, че Борисов ще подкрепи Ваня Григорова, тя е негов кандидат." Това каза лидерът на партия "Единение" Иван Христанов в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

По думите му Общинският съвет е на Борисов.

"В предния Общински съвет имаше един критичен казус - когато трябваше да се обсъжда унизителния начин да бъде уволнен директорът на "Шейново" - д-р Велев. Това беше по инициатива на близки на семейство Станишеви, но беше подето от ГЕРБ и целият фарс беше разигран от ГЕРБ и БСП. Цялото това въодушевление "Ние спечелихме София", след само една седмица ще бъде залято със студен душ", допълни Христанов.

Той е на мнение, че трябва да се съди по делата.

"Борисов казваше, че ще избира собствен кандидат, спрягаше се един от неговите хора. Само преди 3 месеца този кандидат можеше да събере 24+ процента, вместо това той издигна г-н Хекимян. Това беше класическият Борисов - гамбит, който той разигра и по време на президентските избори, които направиха Радев президент", категоричен е лидерът на партия "Единение".

Според него балотажът в събота ще е балотаж на двете страни на сглобката.

"Преди 3 месеца Ваня Григорова имаше 10,3%, никой не вярваше, че тя може да стигне до балотаж. Твърде много демократични сили, реформатори са се втренчили в София с убеждението, че извоюваме ли София, извоюваме България. Ние правим точно обратното - борим се за селото, за малкия град", заяви още Иван Христанов.

А от партията му ще поискат касиране на изборите, както и оставка на министъра на електронното управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Сус Ве!
    Миниатюрните партийки винаги правят гръмки и помпозни изявления, за да ги забележат, но всъщност избиват комплекси.
  • 1
    2
    русенец
    А партия "Единение" не бяха ли заличени от участие в изборите. И то с акта на съда. Поредните изключително умнокрасиви жътопаветници, които не знаят закона и пропуснаха срока за обжалване
  • 1
    1
    Аз
    Тоя пък откъде се пръкна?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари