Остри завои, ръждиви и скъсани мантинели: Опасен участък от пътя Русе - Велико Търново

3
Новата магистрала Русе – Велико Търново е крайно належаща, коментира кметът на Самоводене Валентин Къндев
Новата магистрала Русе – Велико Търново е крайно належаща, коментира кметът на Самоводене Валентин Къндев Снимка: Здравка Маслянкова / БНР

Новата магистрала Русе – Велико Търново е крайно належаща, коментира кметът на Самоводене Валентин Къндев

Участък от няколкостотин метра с паднали на земята мантели на главния път РусеВелико Търново край село Самоводене предизвиква недоволството на шофьорите. Новата магистрала РусеВелико Търново е крайно належаща, казват местните хора.

Остри завои, ръждиви и скъсани от многото катастрофи мантинели и дупки създават сериозни опасности на пътя РусеВелико Търново край Самоводене, сигнализираха български и чуждестранни шофьори:

Хората карат безразсъдно, изпреварват на забранените места“. „Аз съм от Прибалтика, от Естония, опасно е в сравнение с нашите пътища“. „Тези дупки по пътищата – всичко е предпоставка за ПТП“.

За целия пътен участък има проект за цялостен ремонт. Напролет мантелите ще бъдат подменени, посочи директорът на Областното пътно управление във Велико Търново Венцислав Ангелов:

По програмата за текущ ремонт и поддържане след стартиране на строителния сезон ще започнат дейности по обезопасяване на участъка“.

Новата магистрала РусеВелико Търново е крайно належаща, коментира кметът на Самоводене Валентин Къндев:

Трябва да се изведе по възможно най-бързия начин този трафик, особено на тези тежкотоварни автомобили извън населените места“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Минувач
    Магистралата е ясна. Цървулите от АПИ да кажат защо поддръжката е с тиксо и тел? Защо се разплащат едни и същи кърпежи през 6 месеца? Къде е контрола над поддържащите фирми? Само с колчета и тук-там пътни знаци не става.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари