Оставиха в ареста единия от извършителите на жестокото убийство в Русе

7

Гледа се мярката на другия. И двамата заявиха, че съжаляват за стореното

Оставиха в ареста единия от извършителите на грабежа и жестокото убийство в Русе, съобщи bTV.

Обвиняемият е казал на адвоката си, че съжалява за стореното.

Гледа се мярката и на втория извършител, който също заяви, че съжалява за трагедията.

Задържаните за жестокото убийството на собственичката на аптеки в Русе Еранухи Пехливанян са я убили по особено жесток начин, като преди това са я ограбили. Тежкото престъпление е извършено след грабеж на 65 хил. лв.

56-годишната жена е била следена от около месец от двамата извършители. Те вземат със сила сумата от 20 000 лева., които е имала у себе си, и я отвеждат до дома ѝ, където задигат още 45 хил. лв. Притеснени, че жената може да ги разпознае, решават да я убият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Яяя
    Първо убиват брутално,после съжаляват!Това вече е супер наглост! Я тези от " Възраждане" да внесат предложение в парламента ,да се въведе отново смъртно наказание точно за такива изверги! Един да линчуват публично,другите дали няма да се замислят и предварително да съжаляват,а не постфактум!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари