Още един "парашутист" в Русе

1
ДСБ издига софиянец за водач на листата в Русе
ДСБ издига софиянец за водач на листата в Русе Снимка: ТОП НОВИНИ

ДСБ издига софиянец за водач на листата в Русе.

Борис Станимиров ще води листата на "Нова Република" в Русе, по предложение на ДСБ в града, стана ясно след проведено областно събрание. Информацията съобщава прес центърът на партията в града, предаде Топ новини.

Събранието е проведено на 14 февруари, като на него е била представена и новата платформа на Пакта за развитие без корупция от лидера на формацията Радан Кънев.

Борис Станимиров е роден през  1976 год. в София. Завършил е молекулярна биология в СУ “Климент Охридски" през 2002г. Специализирал е международни икономически отношения в УННС, както и политически умения в Нов български университет. Работи като мениджър в международна финансова група. Има политически опит на различни нива, в това число и в областта на международната политика. Заместник председател  на Европейските млади  косерватори под патронажа на Маргарет Тачър. Учредител на ДСБ и член на Първото софийско ръководство на партията 2005–2007 г. Депутат в 43–то народно събрание от Реформаторския блок. Вносител е на близо 40 законопроекта. Владее четири езика. Женен, с две деца.

По време на събранието са били гласувани и утвърдени още 6 души. Профилът на кандидатите за депутати отговаря на изискванията - качествени, почтени, с принципи, морал и с цели, които са приоритетни, коментират от ръководството на партията. Водачът и листата ще бъдат официално представени, след утвърждаването им от националното ръководство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари