Още четири деца от Спортното училище постъпиха в болница

0
Няма изписани ученици с хранително отравяне
Няма изписани ученици с хранително отравяне Снимка: БНТ

Няма изписани ученици с хранително отравяне

Още 4 деца от Спортното училище в Пловдив са постъпили снощи в болница с хранително отравяне, след като с такива симптоми за лечение в инфекциозната клиника на болница "Свети Георги" бяха приети 12 деца, съобщи зам.-началникът на клиниката д-р доц. Иван Балтаджиев, цитиран от Радио Пловдив:

"Вчера вечерта са постъпили още 4 деца. Имат нужда от лечение на системи. Консумирали са свинско със зеле, кюфтета по чирпански и пилешка супа. Точната диагноза ще стане ясна след микробиологично изследване, което отнема 2-3 дни. Няма деца в тежко състояние. Изписани няма."

В Спортното училище в Пловдив учат 665 деца от 5 до 12 Клас. Голяма част от тях, най-вече тези, които са общежитие, се хранят в столовата. 194 от тях са се хранили там на 13-ти септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари