Осемчленно семейство е избито при грабеж в Източна Украйна

1
Заподозрените са членове на наемническата групировка "Вагнер"
Заподозрените са членове на наемническата групировка "Вагнер" Снимка: Новинарня

При нападението са били откраднати пари в брой, мобилни телефони и автомобил

Няколко мъже са ограбили и убили семейство от осем души в окупираното от Русия село Макеевка в Луганска област в източната част на Украйна, предаде ДПА като се позова на руски и украински медии. Сред убитите са и четири четири деца.

При нападението са били откраднати пари в брой, мобилни телефони и автомобил. Според руската държавна информационна агенция ТАСС трима заподозрени вече са арестувани.

По информация от украински медии заподозрените са членове на известната наемническа групировка "Вагнер". Групата наскоро е набирала нови членове в руски затвори, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари