Осъдиха съдружника на Ружа Игнатова в САЩ

0
Карл Себастиан Грийнууд е осъден на 20 години затвор
Карл Себастиан Грийнууд е осъден на 20 години затвор Снимка: OneCoin

Карл Себастиан Грийнууд е осъден на 20 години затвор

Съоснователят на "УанКойн"(OneCoin), схема за криптоизмама, който се е признал за виновен в края на миналата година по обвинения в измама и пране на пари в САЩ, беше осъден на 20 години затвор, се казва в изявление на министерството на правосъдието на САЩ, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Карл Себастиан Грийнууд е бил арестуван в Тайланд и екстрадиран в Съединените щати през 2018 г. за ролята му в продажбата на предполагаемата криптовалута OneCoin, която федералните прокурори в Манхатън нарекоха пирамидална схема, която е измамила инвеститорите с 4 млрд. долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    до 3
    На мен ми е напълно безразлична. Булгаристан е раждала, жажда и ще ражда основно тарикати и мошеници. Прочие, благодаря за поправката. Пък и не съм очаквал бакшиш да знае кога се употребява пълен и кога - не толкова пълен член. :) Впечатлен съм. Иначе ти така и не каза кое във външния вид на един човек определя това, той какъв е, д-р Менгеле.:) Опитай се да отговориш смислено, не ми се прави на интелигентен.
  • 0
    3
    daskal
    До 2 - Ами да, понякога и по външниЯТ вид ги преценявам, но понякога и по езиковата им култура. А на тебе тя май ти е симпатична, а?
  • 1
    2
    до 1
    Извинявай, интелектуалецо, ама по външният вид ли преценяваш хората? То и фашистите са го правили. Карай си таксито и не се излагай с тъпи подмятания. Наясно сме, че не си особено интелигентен.
  • 2
    1
    daskal
    Гледам снимката... Извинявайте, ама тази Ружа е невероятна селска пача! Ужас!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари