Осъдиха продавачка унизила ученичка

0

Продавачка ще плати 1600 лв. глоба и обезщетение на непълнолетно момиче, което нарекла двойкаджийка. Това реши окръжният съд в Стара Загора, съобщи trafficnews.bg. Ученичката доказала с бележника си, че е завършила 9-и клас с отличие.

Подсъдимата С. Г. е призната за виновна за това, че на 10 септември м.г. в чирпанското село Зетьово казала унизителни за честта и достойнството на момичето думи. “Двойкаджийка, ще станеш к**ва като майка си”, заявила тя публично на Д. К. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване или протестиране. Скандалът избухнал сутринта към 9:00 часа на 10 септември 2014 г. на пазара в селото.

Момичето и майка му дошли да продават стоката си. Когато на пазара пристигнала и обвиняемата със свои роднини, започнала разправия заради търговската маса, която вече били заели майката и дъщерята. Тогава С. Г. изрекла обидните думи, които били чути от свидетели.

Около 12:00 ч. ученичката и майка и решили да си ходят и започнали да си събират стоката. Докато девойката прибирала одеяло, подсъдимата я избутала, а неин близък я зашлевил по лицето. Последвал бой между него и майката на момичето. Според съдиите причината е дългогодишна вражда между двете страни заради конкуренция в търговската дейност.
 

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари