Осъдиха дрогиран шофьор, карал катафалка без номера

0
Мъжът е шофирал след употреба на марихуана и е бил с отнета книжка
Мъжът е шофирал след употреба на марихуана и е бил с отнета книжка

Мъжът е шофирал след употреба на марихуана и е бил с отнета книжка

43-годишен перничанин получи условна присъда, защото седнал зад волана на катафалка след употреба на марихуана, с отнета книжка, а колата била без регистрационни табели.

Мъжът бил спрян за проверка от полицаи в Радомир на 5 май м. г., малко преди полунощ. Оказало се, че шофира след употреба на марихуана, катафалката е без номера, а шофьорската му книжка била отнета три месеца по-рано, пише вестник „24 ЧАСА“.

Пред Районния съд в Радомир той е признал вината си и получи едно общо най-тежко наказание "лишаване от свобода" за срок от 7 месеца, с 3-годишен изпитателен срок, "лишаване от право да управлява МПС" за 12 месеца и глоба от 300 лева. Ще трябва да плати и разноските по делото в размер на 837 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари