Оперираха Рафаел Надал

1
Проблемът му датира от самото начало на кариерата му
Проблемът му датира от самото начало на кариерата му

Проблемът му датира от самото начало на кариерата му

Бившият номер 1 в света Рафаел Надал е претърпял лека хирургична намеса на лявото стъпало, разкри самият той в Инстаграм.

През август носителят на 20 титли от Големия шлем разкри, че няма да играе повече до края на сезона заради проблема със стъпалото, който му пречи да се изявява на най-високо ниво от известно време.

"Мога да ви кажа, че бях в Барселона с моя екип, за да премина процедура на стъпалото и ще имам нужда от няколко дни почивка и няколко седмици без тренировки. Вече съм вкъщи и започвам процеса на възстановяване", сподели Надал, заедно със снимка, на която е с бинтован крак и патерица, пише БГНЕС.

Проблемът в стъпалото на Надал датира от самото начало на кариерата му, като през 2005 година лекарите очакваха, че контузията ще сложи край на кариерата му, но в крайна сметка испанецът преодоля проблема, за да постигне изключителни неща в спорта. Наскоро Рафа сподели, че е оптимист, че отново ще успее да се справи с травмата, за да изкара още няколко години на най-високо ниво в Тура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари