Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Опасност "дебне" русенци на площад "Свобода"

9
Жена вече е със счупен крак след спъване в опасната рамка
Жена вече е със счупен крак след спъване в опасната рамка

Изпращам изкривена и опасна рамка на вградена лампа на централния площад, близо да арката.

Имаме позната, която вече е със счупен крак при спъване в нея. Оттук минават и много деца!

Автор: Венцеслав Ковачев
(Автор: Венцеслав Ковачев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    Моя милост
    Това е европейско по български. Свобода и демокрация по български. В Русе още ровят улиците явно още не са намерили истинска диплома за завършено образование на кмета или някой градоначалник. Нему се вижда края. MHASF
  • 13
    18
    Русенка
    Моля, Община Русе да задължи Реститутите на празни магазини по ул. “Александровска” да организират измиване на прозорци, почистване и боядисване на фасадата и вътрешното пространство на магазина. Да премахнат пластмасовите саксии с изсъхнали туи и умрели мушката, както и да бъдат налагани глоби при неизпълнение! Площадът и централните улици са мазни и със счупени плочи, отворете си очите! Градът прилича на призрачен и изоставен! Памперси и дамски превръзки, мазни хартии и чували се търкалят и летят по площада пред Общината, но …. няма кой да ги забележи, нямат очи, нямат очи, обитателите в сградата на тази Община! И с тези пластмасови гирлянди и венци по “Александровска”…много лош вкус! Прилича на улица аранжирана от погребално бюро в съседска Румъния- щот те си обичат такива пластмасови украси за погребения! Да не говорим пък за пластмасовата украса по Коледа и страшния дядо Коледа с издълбани сиво-сини очи… децата пищяха пред “композицията”, вместо да се снимат! Не сме длъжни да понасяме мърлящината и простотията на всички случайници, които работят в Общината! Моля, идете си в мир, че вече ни писна и ще ви заплатим за годините, където се търкаляхте и живяхте в Любов в Община Русе на наш гръб и за наша сметка!
  • 5
    17
    Алекзандур
    Той няма анус. Безполов е, и е безпартиен. Иначе освен л_йна, в главата му няма друго. За мозък да не говорим. Нищо бе. Нищо. Тъп кът Гъ_.
  • 3
    16
    ахахаха
    александре какъв е на вкус ануса на Кмета?
  • 8
    15
    Моралната Полюция
    При такъв високоморален гаодо-началник, пазещ семейните. ценности и НЕлъжещ, не може да се каже нищо освен: Боклук иди си и не си пример за подражание.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари