Опасна дупка дебне шофьорите на улица "Чипровци"

4

Проблемът е забелязан още преди година, след ремонта на водния цикъл

Жители на Русе сигнализират за опасна дупка на улица "Чипровци", в близост до завоя преди пешеходната пътека, идваща от булевард "Липник".

Сигналът е подаден от Румен Минков в групата "Сигнали към Община Русе" в социалната мрежа.

В публикацията си той пише:

"От бул. Липник към Лидъл по ул. Чипровци точно на завоя преди пешеходната пътека.

Стои така откакто правиха водния цикъл.

Дойде един микробус с бургаска регистрация на който пишеше "Северни води " или нещо подобно, разкопаха го и така го оставиха до ден днешен.

Автомобилите избягват дупката и се озовават в насрещното движение които идват от Лидъл към бул. Липник."

Жителите на района се притесняват, че дупката е опасна за шофьорите и пешеходците. Те призовават отговорните служби да вземат мерки за нейното запълване.

"Дупката е голяма и е на много оживено място", пише Румен Минков. "Има риск от пътнотранспортно произшествие."

Други граждани, включително Стефан Иванов, потвърждават проблема и неговата продължителност. Иванов пише:

"Тоя цирей се появи малко след като преасфалтираха улицата! И аз както и много други сме подавали сигнали затова!!! Резултат нула!!! Щял да ходел да види !!!! Я го хващай за ушите и го стовари на място да прогледне!!! Тази дупка си е потенциална предпоставка за ПТП или спукване на гума!!!! Не е допустимо за толкова време да се отговаря по този начин: щял да проверява!!! Покажете му снимка на този хубавец след като по вече от година не намери време да посети тази дупка!!!!! ЕДНА ШЕПА АСФАЛТ НЕ ГИ Е СРАМ!!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    плюс минус
    Тъкмо най-после и най-накрая бяха асфалтирали този завой, когато отново разкопаха асфалта. Нито за първи път първо асфалтират тук-там , а през следващите дни - разкопават. Строителните работниците бяха от друг град. Но може би наети от водното или от общината?
  • 5
    2
    Русе
    Контрол е решението . Този който приема обекта от изпълнителя кьорав ли е ?!? Или по лошо !?! Не може сулю и пулю да прави мизерии и да взема едни пари и после да ходят след него да му бършат г.овната .
  • 0
    1
    Абе
    Сложете си очила. Това НЕ Е дупка. Да живее Пенчо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари