ООН и над 50 държави осъдиха провеждането на избори за президент в Русия

0
Руските власти предупредиха, че проявите на вандализъм ще се наказват до 5 години затвор
Руските власти предупредиха, че проявите на вандализъм ще се наказват до 5 години затвор Видео: bTV

Руските власти предупредиха, че проявите на вандализъм ще се наказват до 5 години затвор

Генералният секретар на ООН и над 50 държави по света осъдиха провеждането на избори за президент на Русия в окупираните територии на Украйна.

Гласува се и в рускоговорящото Приднестровие в Молдова, информира bTV.

Изборни секции са открити в цяла Източна Украйна и на полуостров Крим. На войниците на фронта се дава възможност да гласуват дори без да влизат в изборна секция. Заедно със сегашния държавен глава за креслото в Кремъл претендират още трима кандидати, които имат същите възгледи като Владимир Путин.

Главният ни лозунг и той е кратък като изстрел е – загубихме при капитализма. Достатъчно! Необходимо е да свалим този фашистки режим, който наложиха на Украйна. Ще преговаряме с тях само при условията на Руската федерация“, коментира Николай Харитонов, кандидат-президент на Руската комунистическа партия.

Руските власти предупредиха, че проявите на вандализъм и саботажи в изборните секции ще се наказват до 5 години затвор. През вчерашния първи ден на гласуването бяха регистрирани няколко инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    чичомиткобрат
    Кой го интересува какво мислят евроамериканските педераси? Те вече загубиха хегемонията си, вече са бита карта. В новия световен ред ще скимтят и ще се свиват в ъгъла и ще викат "не ни бийте много!!".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари