Олимпийски шампион по бокс настанен в психиатрична клиника

5
Призьорът от игрите в Aтланта е имал проблем с черния дроб, който на-вероятно е отключил психическото разстройство на Даниел Петров
Призьорът от игрите в Aтланта е имал проблем с черния дроб, който на-вероятно е отключил психическото разстройство на Даниел Петров Видео: NOVA

Oлимпийският шампион по бокс Даниел Петров e настанен в психиатрична клиника.

По информация на NOVA призьорът от игрите в Aтланта е имал проблем с черния дроб,  заради който е лежал в болница. Най-вероятно това е отключило психическото разстройство на бившия спортист.

Даниел Петров е многократен шампион на България по бокс. Има две европейски, една световна титла, както  и бронз от олимпиадата в Барселона. Най-големият  връх в кариерата му е олимпийското злато извоювано през 1996 година.

Йордан Стоянов е бивш треньор на боксьора. Вижда се с него преди повече от месец, когато Петров изглежда добре. „В България, може би и света, малко хора ги имат тези медали.Последно го видях на 23-ти май. Беше ми на гости, в добра форма. След това на 24-ти се видяхме пак и на 25-ти. Всичко беше наред, поговорихме си като приятели”, сподели той.

По наша информация Пинчерът, както е известен в боксовите среди, е бил приет за лечение преди няколко дни заради проблеми с черния дроб. „Черният дроб е лабораторията в организма, която детоксикира всички опасни за организма токсични вещества, включително и амоняка и ако той не работи изправно  се натрупват много токсични субстанции, които въздействат на мозъка и променят и мисленето на човека, поведението му, контролът му, правилната преценка на ситуацията и водят до много сериозни последствия”, обясни неврохирургът д-р Николай Динев.

Многократно поемал тежки удари в бокса, той винаги е успявал да се изправи. Сега изправен пред най-тежкия си рунд, приятелите и колегите му вярват, че ще излезе победител отново.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари