Олена Зеленска: Руснаците крадат децата ни

0
Това каза първата дама на Украйна пред италианска телевизия
Това каза първата дама на Украйна пред италианска телевизия Снимка: Getty images

Руските сили крадат украински деца

Това каза първата дама на Украйна Олена Зеленска пред италианската телевизия в четвъртък, предаде агенция АНСА, цитирана от БТА.

За предаването „От врата до врата“ тя уточни, че това е военно престъпление и Киев ще ги върне.

Ще се опитаме да върнем всички деца в Украйна, каза Зеленска, като добави, че украинските власти нямат списък с имена и фамилни имена за децата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    7
    Станко
    Злобна физиономийка има това съселче. Човек си показва качествата в трудни времена. Видяхме ги! Дано всички виждат и не биват заслепени! Дали е красива??? - все тая...
  • -5
    6
    Русенец
    Е курво да вземеш да си теглиш и ти въжето като еврейското ти подобие на мъж! Мамка ви усраинска наркоманизирана!
  • 2
    5
    Spermaman
    Айде сега крадели...До скоро слушахме по колко у$райинки се жалваха че били бременни като сурогнатни майки, и нямало да могат да продадат бебетата си. Явно пак за пари плачат. С такива родители хора няма да стане от децата, поне сега ще имат реален шанс в Руски семейства.
  • 1
    4
    123
    на мутрата и е изписано всичко.
  • 8
    3
    colibri
    Тази жена я запомних от едно интервю за чуждестранна медия, когато се похвали, че синът им /на 9 год. дава военни съвети на баща си-ЗЕ/.Войната не е компютърна игра. Оказва се, че тя/СЪПРУГАТА/ на ЗЕ няма доказателства за твърденията си, но дава интервюта.Журналистите, моля запо- отговорно отношение!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари