Окръжен съд - Русе показа новия си герб

0

Проектът се базира на каменния герб, който е на покрива на Съдебната палата

Окръжен съд - Русе представи новия си герб.

Проектът се базира на каменния герб, който е на покрива на Русенската Съдебна палата. Въз основа на него е изработена графиката. Като елемент е добавен параграф, който символизира закона. Чертите в короната на лъва са символ на двата районни съда в района на Окръжен съд – Русе (Районен съд – Русе и Районен съд – Бяла), обясниха от съдебната институция.

Оцветяването на герба е заимствано от мраморните колони по стълбището на Съдебната палатата и бронзовите парапети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    аз
    в това видях едно бау-бау да се облизва и емблена на долари оцветани с българският три багреник
  • 5
    8
    До шести
    В интерес на истината и ВКС и ВАС имат гербове, не е трудно и сам да провериш. Иначе абсолютно правилен е въпроса за централния вход. Доста е обидно да се влиза отстрани като някаква втора категория хора или все едно сме подсъдими и арестанти. В почти всички съдебни палати в страната входа е един и за магистрати и за граждани. Само нашите съдии, възпитаници на Тракторния университет имат претенции да влизат през парадния вход. Очаквам скоро и червен килим да си сложат
  • 5
    7
    Мда
    Цялата Мара втасала, те ГЕРБ си си направили! Делата им се точат с години, какво и как работят! Ама си получават сочни заплати от нашите данъци,...
  • 3
    6
    Мунчо
    Герб на съда? Що за глупост! ВКС и ВАС имат ли гербове? №5 задава много добър въпрос. А преди години централния вход беше и за простосмъртни.
  • 14
    5
    Да попитам
    Докога централните врати на Съдебната палата ще да отворени само за съдиите, прокурорите и чиновниците , а гражданите трябва да се вмъкват през един страничен вход като втора категория ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари