Огромна опашка за представянето на книгата на Емил Конрад в Русе

4
Домакин на събитието бе книжарница "Хеликон", пред която час преди официалното откриване вече имаше огромна тълпа, която очакваше своя любимец
Домакин на събитието бе книжарница "Хеликон", пред която час преди официалното откриване вече имаше огромна тълпа, която очакваше своя любимец

Множество млади русенци решиха да отделят няколко часа от неделния си ден в очакване на представянето на книгата на Емил Конрад - „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“. Домакин на събитието бе книжарница "Хеликон", пред която час преди официалното откриване вече имаше огромна тълпа, която очакваше своя любимец.

Емил Конрад е български влогър (видео блогър), който нашумя с дейността си в интернет платформи като youtube.com и Vbox. Хиляди младежи гледат неговите видео материали в мрежата, които са както и забавни, така и поучителни. Насочвайки младите си фенове към правия път и запознавайки ги с истинския живот и трудностите в него – Емил добива голяма известност, както при младите, така и при по-възрастните.

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари