Ограничават движението на ТИР-ове

0
В последния работен ден от годината се очаква интензивен трафик в цялата страна
В последния работен ден от годината се очаква интензивен трафик в цялата страна

В последния работен ден от годината се очаква интензивен трафик в цялата страна

В последния работен ден за тази година се очаква интензивен трафик по основните пътища в цялата страна. Заради това се въвеждат ограничения за тежкотоварните автомобили, съобщават от АПИ. Забраните ще важат от днес до 30 декември.

В навечерието на голямото пътуване от пътната агенция апелират шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия и да спазват правилата за движение.

От АПИ напомнят, че всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на агенцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    111
    Значи тези, с колите ще отидат да пият, ядат, веселят за новогодишните празници, а хората, които им носят стоките да пият, ядат и подаряват подаръците си, ще спят в камионите си... Не при семействата си!!! Що за управа си имаме и що за народ сме!!! Отворете ленти за камионите, за да могат да се приберат при семействата си! Те се прибират от работа! Вие имате ли проблем да се приберете от работа в къщи?!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари