Ограбиха заможно украинско семейство в Слънчев бряг

1
Покушението е станало вчера в затворен комплекс в курорта
Покушението е станало вчера в затворен комплекс в курорта

Покушението е станало вчера в затворен комплекс в курорта

Украински граждани, потърсили убежище в Слънчев бряг, са били нападнати днес, пребити и ограбени от група мъже, които се издирват, съобщи Флагман.бг, който се позовава на свой източник.

Криминалистите от ОДМВР Бургас и служителите на РУ - Слънчев бряг са мобилизирани в издирването на двама или трима мъже. Противоречиви са показанията на пострадалите за броя на участниците. Покушението е извършено върху семейство, което е било настанено в затворен комплекс. Нанесени са юмручни удари по жертвите, заплашвани са да мълчат, като преди това са били принудени да предадат всичките си спестявания, с които са пътували до тук. Става дума за голяма сума в евро.

От пресцентъра на ОДМВР - Бургас отказват информация.

Няма данни нападателите да са били маскирани, нито от каква народност са. Друг източник твърди, че в дадените показания пред полицията украинците са съобщили за около 60 хиляди евро, което представлявало всичките им спестявания. Не е потвърдено също, че единият от мъжете е издавал заповеди на руски език, каквато информация първоначално пристигна при дежурния ни редактор, както и че са произвели изстрели с пистолет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    русенец
    Предполагам, че са били приютени в някой хотел за сметка на хотелиера, а не са си плащали. Имали са бол пари, сега други имат бол пари. Те са ги откраднали от някой, друг някой ги краде от тях - кръговрат на парите в обществото!
  • 4
    1
    Любчо Георгиевски
    Дошли са със дълговете си тук и тук е било мястото за уреждането им. Блядове...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари