Огнян Минчев: Можем да очакваме протяжна политическа криза

0
Не може да бъде извинена пряка връзка между главен секретар на МВР и хора, занимаващи се с контрабанда, каза политологът
Не може да бъде извинена пряка връзка между главен секретар на МВР и хора, занимаващи се с контрабанда, каза политологът Видео: NOVA

Не може да бъде извинена пряка връзка между главен секретар на МВР и хора, занимаващи се с контрабанда, каза политологът

Можем да очакваме протяжна политическа криза, която ще започне с много ожесточена предизборна кампания с използване на специални служби и т.н. Ще бъде много напрегната, не много хигиенична”. Това заяви политологът доц. Огнян Минчев в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS часове след като министрите от служебния кабинет „Главчев” положиха клетва – за пръв път в парламента.

Възможни са известни промени в конфигурирането на следващото Народно събрание, което ще доведе до влошена комуникация между политическите сили, прогнозира Минчев. Той смята, че формирането на ново правителство ще бъде трудно, възможно е да се забави и служебното правителство да продължи съществуването си по-дълго.

Според Минчев върху служебния премиер Димитър Главчев е упражнявано определено влияние. Като пример той представи оставането на новия-стар министър Калин Стоянов начело на МВР. Според него това е част от политическия баланс на силите.

Не може да бъде извинена пряка връзка между главен секретар на МВР и хора, занимаващи се с контрабанда”, каза Минчев по адрес на главния секретар на МВР Живко Коцев, чиито снимки обвиняеми се появиха в публичното пространство. „Съмнително е, че това обвинение се появява в контекста на разпада на предишното правителство и използването му в началото на предизборната кампания”, каза политологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    ajkajk
    Този политолог е от американското котило щедро подкрепян и е често канен из телевизиите, купени от цру. Затова по телевизиите се шири американска пропаганда и се насажда хем русофобия, хем българофобия.
  • -1
    1
    Спонсор
    Скоро ще ги видим на екрана пак същ ите ЧЕРВЕНО- СИННЬО, ЖЪЛТО, ПАТЛ АШКИ МУЦУНИ! Да се учредят орде ни;"ПОЧЕТЕН КРАДЕЦ" и "ПОЧЕТЕН БАБАИТ", а също и "ПОЧЕТЕН ДОНОС НИК"! И задължително да се дават на АЙДУЦИТЕ от парламентите за после дните 35 години, а на някои и посмъртно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари