Огнян Герджиков: Първите две политически сили трябва да направят коалиция

0
Трябва да се направи крачка назад в името на България
Трябва да се направи крачка назад в името на България Снимка: bTV

Трябва да се направи крачка назад в името на България

Причината за този резултат от изборите се дължи на факта, че ние бяхме с никакъв бюджет. За всеки избор е необходимо да има такъв. Това бе един тест за нас. Очаквах да сме над 1%. Това каза проф. Огнян Герджиков от НДСВ.

„Младите хора не ни знаят. Това беше преди 20 години. Днешните млади тогава са били много малки“, посочи той.

Според него има някаква умора към миналото. „Очаквах да има малко повече носталгия, още повече, че направихме добри неща за България, призна проф. Герджиков.

„Изходът от тази политическа криза е първите две политически сили да направят коалиция. Наблюдаваме такива примери в Израел и Германия. Трябва да превъзмогнем егото си, в противен случай ще тръгнем към сценарий от избори в избори. Трябва да се направи крачка назад в името на България, категоричен е бившият председател на НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Абе, Герджиков...
    Как да ви знаят младите хора като и вие окрадохте България с вашите юпита. Нали дойдохте да ни оправяте за 800 дни? Да оправихте ни, но на друго място, отзад. Оправи се царя, царицата, Велев и брат му с хотелите по морето и още много други. Хак ви е сега - по половин човек гласуват за вас 0,5 %, а имахте над 50% на изборите и можехте да въведете каквито искате закони в интерес на хората, но не го направихте, гледахте си вашия личен интерес. Затова сега не се обаждайте, млъкнете завинаги...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари