Официално: Обявяват Пловдив за четвъртата най-добра дестинация в Европа

4
Пловдив изпреварва градове като Рим и Истанбул
Пловдив изпреварва градове като Рим и Истанбул Видео: NOVA

Преди дни градът под тепетата беше обявен за четвъртата най-добра дестинация в Европа.

Класацията официално се обявява днес, а Пловдив заема престижната четвърта позиция, предава NOVA. Първа позиция заема словенската столица Любляна, втората е за испанския курорт Марбея, а на трето място е френският град Алиен.

В допитването са получени 500 хиляди гласа, от 182 страни. Днес се очаква американското списание „Форбс” да обяви Пловдив и за най-добра културна дестинация в Европа. Градът под тепетата е класиран в няколко разделя.

Пловдив изпреварва градове като Рим и Истанбул. Атмосферата и романтиката на града са неповторими, добавят организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари