Официалната покана на "Има такъв народ" пълна с грешки

39
Бурна вълна от подигравки и коментари заляха социалните мрежи у нас
Бурна вълна от подигравки и коментари заляха социалните мрежи у нас Снимка: Фейсбук

Бурна вълна от подигравки и коментари заляха социалните мрежи у нас

Поводът е официалната покана на партия "Има такъв народ", разпратена до основните партии на протеста и БСП за среща-разговор, която Николай Хаджигенов публикува.

Будни граждани веднага отбелязаха допуснатите пунктуационни неточности. А това отприщи стотици постове от това как се пише грамотно, та до това как ще изглеждат бъдещите официални писма до други държави.

"Съжалявам, но на този етап няма какво да ги жалим, понеже продължават да се държат като група самонадеяни осмокласници, напушили се дръзко зад физкултурния салон и хванали Дедо Боже за шлифера. Това долу е опитът им да изимитират подпис на родител до неизвинени отсъствия в бележника.", коментира Мария Спирова.

"Понеже съм добричка и не ща да излъчвам злоба, смятам, че тези грешки са допуснати от прекомерен стрес и трескава мисъл за светлото ни бъдеще. Бе кой шти гледа пунктуацията, делата са важни и как са изговорени  Пък ние гледаме и слушаме. Както вече казах, изключително пунктуалната пунктуация е продукт на просвещението, към което тепърва щели да ни поведат. А сега си представете, че това е официално писмо до държавник в друга страна.", заявява Вилдан Байрямова. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари