Оферта показва колко струват апартаментите на етажа на Цачева

1
Клиентка: Предлагаха ми апартамент на етажа на Цачева за 1800-1900 евро на кв.м
Клиентка: Предлагаха ми апартамент на етажа на Цачева за 1800-1900 евро на кв.м Видео: bTV

Няколко месеца преди Цецка Цачева да забележи изкопа на луксозния строеж на улица „Юрий Гагарин”, зрителка, пожелала анонимност, вече е направила запитване за цените, защото си търсила апартамент в района, разказва bTV.

През септември 2016 г. фирма „Артекс” ѝ предлага апартаменти в сградата „Вселена”.  Офертата е изпратена от отдел „Продажби” на фирмата.

„Даже не знам дали бяха направили изкопа, или бяха го оградили и тепърва започваха”, казва зрителката. Тя подчерта, че категорично става дума за цени „на зелено”.

Фирмата предлага три апартамента на етажа на министъра в оставка Цецка Цачева. „На седмия етаж цените бяха непосилни за нас. Варираха между 1800 и 1900 на квадрат без ДДС. Гаражите бяха около 450 евро на квадрат, или около 20 000 евро за гараж без ДДС”, обясни жената. 

В крайна сметка семейството не можело да си позволи апартамент във „Вселена”.   

„В момента в който стана скандалът, ми стана даже смешно, защото знаех какви са реалните цени не само на тази фирма, но и на други фирми, които строят в района. Цените са над 2000 евро с ДДС”, посочи зрителката. Тя е категорична, че ако и на нея ѝ бяха дали оферта от 700 евро на квадрат, най-вероятно сега щяха да са съседи с Цачева. „В крайна сметка аз дадох повече пари за старо строителство – апартамент от 90 квадрата, и ще изплащам кредита 30 години”, допълни тя.

В офертата от 2016 г. апартаментът на Цачева не се е предлагал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари