ОДМВР - Русе ще отбележи Деня за безопасността на движението по пътища

0
Катаджия ще запознае малчугани от ЦДГ “Иглика“ с правилата за безопасност на пътя
Катаджия ще запознае малчугани от ЦДГ “Иглика“ с правилата за безопасност на пътя Снимка: ДГ Вършец / архив

Катаджия ще запознае малчугани от ЦДГ “Иглика“ с правилата за безопасност на пътя

Във връзка с обявения ден 29 юни за Ден на безопасността на движението по пътища ОДМВР - Русе ще го отбележи с провеждането на следните мероприятия:

На 29.06.2023г. в 10:00ч. в сградата на БЧК - Русе ще бъде връчена парична помощ на деца пострадали от ПТП съвместно със служители на БЧК;

На 29.06.2023г. от 16:00ч. служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Русе и служители на БЧК - Русе ще раздават листовки свързани с безопасността на движението;

На 29.06.2023г. в 10:00ч. служител на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Русе ще изнесе лекция по безопасност на движението по пътищата в ЦДГ “Иглика“ в гр.Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари