Очакват ни дъжд, градушки и гръмотевични бури

0
Максималните температури ще бъдат от 15 до 21 градуса
Максималните температури ще бъдат от 15 до 21 градуса

Максималните температури ще бъдат от 15 до 21 градуса

Денят започва с минимални температури от 9 до 14 градуса. Времето няма да ни изненада - ще бъде дъждовно, със значителна облачност и валежи главно в западните и централните части от страната. Гръмотевични бури и условия за градушки има в Югозападна и Южна България.

Защитени от валежите ще бъдат населените места от Добруджа. Вятърът ще бъде умерен от североизток със скорост до 30 км/ч. Максималните температури ще бъдат от 15 до 21 градуса, в западните полета - 13-15, по Черноморието - 19-21, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Над планините ще бъде ветровито и със значителна облачност, с по-съществени валежи над Рила, а на височина над 2500 м валежите ще бъдат от дъжд и сняг. Вятърът по високите части, над 2200 м, ще бъде с пориви до 40 км/ч. Максималните температури над 2500 м ще са около 2 до 3 градуса, а на 1500 м - 6-7.

В края на седмицата ще има повече слънце

В петък ще прегърмява в централните райони, а в събота над Западна България и Добруджа. В неделя облаците ще се увеличат и следобед ще вали и гърми в цялата страна, по-интензивни валежи ще има в Западна България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари