Очаква ни затопляне през почивните дни

0
Максималните температури в Русе ще достигнат до 15 градуса
Максималните температури в Русе ще достигнат до 15 градуса Снимка: Facebook

Максималните температури в Русе ще достигнат до 15 градуса

През нощта облачността ще е разкъсана, на много места - до предимно ясно време.

В събота времето в Русе ще се позатопли, но се очакват кратки превалявания от дъжд. През деня ще е предимно облачно с максимална температура около 13 градуса. В неделя градусите ще се повишат до 15, ще остане облачно, но валежи от дъжд не се очакват.

В съботния ден сутринта ще преобладава слънчево време, но от запад облачността ще се увеличава и след обяд ще е предимно значителна. До вечерта на много места, главно в западната половина от страната, ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са между 11 и 16 градуса, съобщават от НИМХ.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, след обяд - предимно значителна, но ще е без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат между 10 и 12 градуса. Температурата на морската вода е около 9 - 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините облачността ще е разкъсана, след обяд предимно значителна и на много места в Стара планина и масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над около 1200 метра - от сняг. Ще духа умерен вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4, на 2000 метра - около минус 2 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари