Очаква ни мистична нощ

1
Поръсете пясък пред входната врата, за да избяга злото, запалете огън
Поръсете пясък пред входната врата, за да избяга злото, запалете огън

Нощта на 30 април срещу 1 май - Валпургиевата нощ се смята за мистична. Самото название е в чест на монахиня която е направила много чудеса. Счита се , че през тази нощ би могло да се предскаже бъдещето и да се призовават на помощ висшите сили и да се влиза в контакт с мъртвите.

Сега този празник носи развлекателен характер. В тази нощ се палят огньове по този начин се гонят злите духове, правят се карнавали.

Съществува поверие,че жените родени в нощта на 30 април и 1 май не приличат на останалите. Те са природно родени магьосници и имат необичайни таланти, но не всички осъзнават своите сили и способности. Често пъти много от тях обичат повече животните отколкото хората, имат особен характер и това се забелязва още от рана възраст.

В тази нощ можете да се избавите от затруднения и да привлечете радост, щастие и успех. За да направите този ритуал, през нощта запалете свещ и на един лист напишете кое ви тревожи и мъчи и от какво искате да се избавите. След като го напишете сгънете листа на във формата на фуния и го изгорете на огъня от свещта и говорете: Гори пламък, изгори всички мой проблеми. Оставете свещта да догори докрай.

За да привлечете хубави събития във вашият живот вечерта пред входната си врата посипете малко пясък. Счита се, че в този случай никаква нечиста сила не може да влезе във вашият дом и там ще цари радост и щастие.

През тази нощ хората сънуват и пророчески сънища, които могат да покажат бъдещето или да помогнат да намерите решение на труден проблем.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари