Обявиха конкурс за управител на МБАЛ „Юлия Вревска“ в Бяла

4
Управителят на болницата ще бъде назначен за срок от пет години
Управителят на болницата ще бъде назначен за срок от пет години Снимка: Facebook

Управителят на болницата ще бъде назначен за срок от пет години

Община Бяла обяви конкурс за управител на МБАЛ „Юлия Вревска“, тъй като договорът на сегашния ръководител на лечебното заведение изтича. Решението бе гласувано на сесия на Общинския съвет, където бяха определени и изискванията, на които трябва да отговарят кандидатите. Управителят ще бъде назначен за срок от пет години, съобщи Русе Медиа.

Сред документите, които кандидатите трябва да представят, е програма за развитието и дейността на МБАЛ „Юлия Вревска“ за тригодишен период. Допуснатите до събеседване ще разговарят с комисията за визията за управление на болницата, мястото и ролята на лечебното заведение в системата на здравеопазването и предоставянето на здравни услуги в региона, повишаване качеството на медицинско обслужване, приоритети за бъдещото му развитие. Ще се коментират методите за подобряване на финансовото състояние на лечебното заведение, както и познанията за нормативна уредба в областта на здравеопазването.

Документите за участие се подават в срок до 14 дни от публикуването на обявлението за конкурса на интернет страницата на Община Бяла. В 5- дневен срок от проведеното събеседване комисията изготвя протокола, с който предлага за одобрение от Общински съвет-Бяла кандидата, класиран на първо място Общинският съвет с решение определя класирания на първо място кандидат за спечелил конкурса за възлагане на управлението на общинското дружество, с който да се сключи договор за възлагане на управлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Адмирал
    Гражданинът от Щръклево, дето се прави на генерал и разсмива лекарите на Русе, но разплаква пациентите им, онзи дето с финансовия си заместник Остап Бендер точат УМБАЛ Канев що да не улепят и болницата в Бяла. Само далавери и заспали полицаи и прокурори
  • 1
    1
    дидо
    Туйн пийкс си търси стопанин там жив не излиза!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари