Обявиха 60 вакантни войнишки длъжности в Специалните сили

0
Те са във военните формирования в Пловдив и Банкя
Те са във военните формирования в Пловдив и Банкя Снимка: Кадър You Tube

Те са във военните формирования в Пловдив и Банкя

Със заповед на командира на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) е разкрита процедура по обявяване на 61 войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански, средни или висши училища в страната и в чужбина. Те са във военните формирования в Пловдив и Банкя, уточниха от Министерството на отбраната.

До 18 август кандидатите трябва да подадат писмени заявления чрез структурите на Централното военно окръжие. Конкурсът ще се проведе за времето от 11.09.2023 г. до 29.09.2023 г. в град Пловдив. Той включва извършване на оценка на психологична пригодност, изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща култура и събеседване с кандидата.

Кандидатите за войници, спечелили конкурса се приемат на военна служба, ако към датата на сключването на договора за военна служба не са навършили 40 или 44 години. Възрастта 44 години се отнася за тези, които са изпълнявали военна служба и не са били освободени от нея по дисциплинарен ред. И, ако кандидатстват за заемане на длъжността не по-късно от 10 години след освобождаването им от военна служба.

Повече подробности можете да видите ТУК.

Телефони за контакт и информация относно конкурса – 032 60 70 10, 032 60 70 11, 032 60 70 12, 032 60 70 13 и 032 60 71 17

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари