Обявен за общодържавно издирване мъж удря полицай

0
При опит да бъде задържан 25-годишният мъж нанася удар с глава в областта на лявата вежда на полицейски служител и побягва
При опит да бъде задържан 25-годишният мъж нанася удар с глава в областта на лявата вежда на полицейски служител и побягва

Истински екшън като по филмите се разиграва на 29 август в плевенското село Радомирци

За случая съобщават от пресцентъра на полицията в Плевен.  Около 22:00 часа  в село Радомирци служители на РУ - Червен бряг са установили 25-годишен от село Буковлък, обявен за общодържавно издирване мъж.

Проверката на униформените  показва, че мъжът е с влязла в сила присъда на РС - Червен бряг от 03.08.2020 година. При опит да бъде задържан 25-годишният мъж нанася удар с глава в областта на лявата вежда на полицейски служител. После побягва с цел да се укрие. Настигнат е бързо от полицаите. При задържането му полицаите го закопчават с белезници. Нарушителят е доведен в полицейското управление и е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.131, ал.2, т.3 от НК. Уведомен е районен прокурор при РП – Плевен. Работа по случая продължава разследващ полицай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари