Обвиняват френската полиция в расова нетолерантност

0
Държави членки на ООН осъдиха полицейското насилие срещу протестиращи във Франция
Държави членки на ООН осъдиха полицейското насилие срещу протестиращи във Франция Снимка: YouTube / стоп кадър

Държави членки на ООН осъдиха полицейското насилие срещу протестиращи във Франция

Редица държави от ООН изразиха загриженост за увеличаващото се полицейско насилие срещу протестиращи във Франция. Силите на реда в страната бяха обвинени още в нападения срещу мигранти, както и действия, които насочват към расова или религиозна нетолерантност. Сред тях бяха Швеция, Норвегия, Дания.

Критиките идват в момент, когато Франция е изправена пред ожесточени общонационални протести, информира NOVA. Близо 300 души са били арестувани при демонстрациите в понеделник, а властите съобщиха и за повече от 100 ранени полицаи. Сред тях има и тежко обгорени, след като протестиращи са забелязани да хвърлят коктейли "Молотов". Според властите близо 800 хиляди души са излезли по улиците на Франция в понеделник, но синдикати съобщават за повече от 2,2 милиона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Стоян
    Правилно,бий ги,то само чернилки и арабски мутри там!Много рядко бел човек!
  • 6
    2
    Sтанко
    Напълниха държавата с джапанки от колонизираните си държави още преди 50 години. Толерантност и равенство с маймуните, които им обладаваха бледоликите жени....Сега техните поколения правят повече материал от наще мангали и генетичния мързел цари сред подрастващите. Нали никой не очаква нещо друго от случващото се! Разходете се по търлата в час пик - за да ви се доплаче! Най-много впечатлени ще останете от черните тениски с бял надпис "SECURITY".
  • 6
    1
    Калоян
    Е то там вече когото и да удари полицая, все ще е някоя маймуна емигрант или джендър.... как да респектират без обвинения в расизъм или нетолерантност
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари