Обвиниха Ръсел Бранд в изнасилване

0
Илон Мъск и Андрю Тейт се обявиха в защита на актьора малко след появата на обвиненията
Илон Мъск и Андрю Тейт се обявиха в защита на актьора малко след появата на обвиненията Снимка: Фейсбук

Илон Мъск и Андрю Тейт се обявиха в защита на актьора малко след появата на обвиненията

Ръсел Бранд, известен като актьор и медийна личност, беше обвинен в изнасилване, сексуално посегателство и емоционално насилие, извършени в продължение на седем години, през които беше на върха на славата си, съобщава The Guardian, цитиран от Агенция Фокус. Обвиненията срещу него идват в резултат на съвместно разследване на "Sunday Times", "The Times" и британския "Channel 4".

Актьорът отрече обвиненията във видео изявление, като ги нарече "някои изключително сериозни обвинения". Във видеото Бранд каза, че е получил писмо от медийна компания, която го информира за обвиненията - стандартна практика за журналисти, които се готвят да докладват за подобни твърдения.

Актьорът настоя, че всичките му връзки са били по взаимно съгласие. Той каза, че обвиненията са "куп изключително агресивни и гнусни атаки" и са свързани с период от кариерата му, когато е работил "в мейнстрийма" и е водил "разпуснат живот".

"По време на този период отношенията, които имах, винаги бяха по взаимно съгласие. Винаги съм бил прозрачен за това тогава, може би твърде прозрачен, и сега съм прозрачен за това. Да гледам как тази прозрачност се превръща в нещо престъпно, което аз абсолютно отричам и ме кара да се чудя: Има ли нещо друго между тях?", каза Бранд.

Според доклада Бранд е имал връзка с 16-годишно момиче, когато е бил на 31. Друга жена твърди, че я е изнасилил в дома ѝ в Лос Анджелис. Трета го обвинява в сексуално насилие срещу нея, докато са работили заедно, като заплашвал да я съди, ако каже на някого. Четвъртата жена казва, че е била сексуално нападната от Бранд, като е била физически и емоционално малтретирана.

Илон Мъск и Андрю Тейт скочиха в защита на Бранд малко след появата на обвиненията. "Разбира се, че не обичат конкуренцията", написа Мъск в отговор на съобщението на Бранд. "Добре дошъл в клуба", поздрави го Андрю Тейт в Twitter, вече "Х", заедно с изображение на рицар с посланието: "Ще се боря с обвиненията на лудите ку...ки", добавя DIGI24.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари