Общинските съветници ще работят 2 дни през април

1
В дневния ред са включени 48 точки и към настоящия момент не са отправени питания
В дневния ред са включени 48 точки и към настоящия момент не са отправени питания

Общински съвет – Русе ще проведе две заседания през април

Предстоящото 31-во заседание на Общински съвет – Русе ще се проведе в четвъртък, 24 март, и ще бъде присъствено. Традиционно общинската сесия ще е в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе, ет. 6, с начален час 9 часа.

В дневния ред са включени 48 точки и към настоящия момент не са отправени питания. Крайният срок изтича с приключване на работния ден.

На председателски съвет се решиха и датите за следващите заседания на местния парламент. Те са 19 април, 19 май, 16 юни и 14 юли 2022 г.

Сесията за приемане на Бюджета на Община Русе ще се проведе на 26 април, като ще има допълни подробности около датите на заседанията на постоянните комисии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    До 2:
    На майка ти ..... утката неподготвена! Тия *съветници* ще си вземат ли възнагражденията за ЦЯЛ месец работа? А? Отговори, де, нали си чела книжки? Дано не е само „Винету“, че на един такъв му знаем капацитета !
  • -7
    2
    До 1
    "Общински съветник" не е месторабота а обществена длъжност. Тя не е работа на пълен работен ден. Не съм им фен на 80% от ОС, но ти е по-добре да идеш и да почетеш малко книжки, преди да изказваш жалкото си неподготвено мнение.
  • 10
    1
    Breh
    Те ще капнат 2 дни да "работят" цял месец !!!! Бря бря !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари